Nail Art

Nail Art

Hos Nails & Details finder du nail art udstyr af allerhøjeste kvalitet - primært fra Hollandske Urban Nails. Hvad enten du er på jagt efter glitter, pigmenter, chrome, folie eller lignende så se dig om i kategorien og du finder med garanti noget du ikke kan undvære.

Pigmenter kan bruges på så mange måder; til at ændre farverne på gele, akryl eller art gel. Eller brugt direkte ovenpå GelPolish for at opnå en ny, unik farvetone. Under pigmenterne ligger også chrome pulvere. Du opnår den flotteste spejlblanke effekt når chrome pigmenter bruges sammen med Urban Nails’ topcoat ’High Shine’ men andre no-stick topcoats kan sandsynligvis også bruges - prøv dig frem.

Folie er det ultimative redskab til at skabe iøjnefaldende nail art med minimal investering af både tid og penge. Brug folie enten som effekt, presset tilfældigt på gelpolish’ sticky layer, som heldækkende vha. foilgel eller foilglue eller som linjer eller highlight af anden nailart ved at anvende den sammen med foilgel linergels hvilket tilføjer et virkelig eksklusivt touch til din nailart.

Glitter er jo ’bare’ glitter - og så er det bare SÅ meget mere; glitter blandes i gele, akryl, akrygel. Glitter fås som det fineste støv eller som store chunky flager, i én farve eller mixet i farver og størrelser for ekstra dybde i udtrykket. Brug det i inlay eller eller som overflade med struktur. Mulighederne med glitter er uendelige og kun fantasien sætter grænserne. Hvem elsker ikke glimmer og glitter ..... VI gør i hvert fald, hos Nails & Details.

3D nail art er meget inde i tiden og dertil finder du også spændende tilbehør som charms, sten og mikroperler. Selv den mest uselviske, ensfarvede negle kan løftes til nye højder med tilføjelse af en smule jewellry nailart på en enkelt negl eller to. 

Nail Art

Aktive filtre