Proshaker

Proshaker

PROShaker

Alle hybridlakker og Gel Polish’s bør blandes grundigt før brug for at sikre, at pigmenterne er fuldstændig ensartet blandet med basisproduktet. Derved undgår man striber i lakken men vigtigst af alt - man har et korrekt blandingsforhold og undgår at ende med noget tykt stads i bunden af flasken, som rynker eller bobler i lampen og er umuligt at arbejde med. Vi anbefaler at gøre dette i en PROShaker.

PROShaker benytter en vortex blandemetode som betyder at produktet slynges rundt i flasken - ikke rystes! Herved blandes elementerne effektivt  uden af der introduceres irriterende bobler. Dertil kommer, at skuldre og håndled spares for mange belastninger og – som kronen på værket – kan du sidde og arbejde med andre ting imens din PROShaker yderst støjsvagt klarer det hårde arbejde for dig!!

What’s not to like…. ??

PROShaker kommer fra USA hvor den også produceres. Den arbejder meget støjsvagt, har et elegant og tidløst design så du kan have den stående på dig neglebord. Med sine godt 2 kg er den er tung nok til at blive stående på stedet, selv når den arbejder. Tiden er indstillet til at køre i 60 sekunder når der trykkes på knappen. Ønsker du mere, fx inden en ny flaske tages i brug første gang, hvor vi altid anbefaler min. 2 minutters blanding, trykker du blot en gang til. Ønsker du at afbryde inden de 60 sekunder er gået, trykker du også bare på knappen og PROShaker står straks stille. PROShaker passer til stort set alle flasker – så længe de har en defineret ’skulder’ og ikke er bittesmå, kan de blandes i en PROShaker

PROShaker fås i to varianter; Single og Duo - til én eller to flasker.

Vi tilbyder naturligvis fuld service hvilket betyder, at skulle du mod forventning opleve et problem med din PROShaker, kan du altid kontakte os, sende den ind og vi reparerer din maskine. 

PROShaker er dog kendt for at være en stærk og pålidelig arbejdshest som yderst sjældent svigter.

Proshaker

Aktive filtre